søndag 2. januar 2011

Fortsatt Godt nytt år

Været:
Det har ikke blåst så mye idag som i går da måtte jeg legge meg på døren for å åpne den opp for katta vår,men hun skal ut……………gradene ligger og flyter vilt mellom4-7 og oppover…….Godt at 20 tallet er på vent det der var kaldt og surt…………..


Ja,det er 2 Januar i dag og jeg er veldig trøtt og lei mektig mat.Men har kost meg med andre ting idag.Har sliti med å få inn bildene fra mobilen til pc’c jeg avinstalerte til og med Sony Pc Suite men itno hjalp der igården nei……….grrrrrr   blir så irritert når ting ikke fungerer slik di egentlig skal alså.Så tenkte jeg at jeg kunne tulle litt med hjernen på pc’n selv da så han fikk ordna opp i dette kaoset han har laga selv.
Jeg putta in cablen til cannon og mobilen og selvfølgelig en mobil til heeeee  nå tenker jeg han er like irritert som jeg var men nå smilte jeg heeeeee………………..så holdt jeg av knappen nede til pc’n slo seg av selv om mange ting var i USB portene…….heeeee  inmari slu jeg til tider med denne pc’n min.
Da en slår på for en en reprimande som jeg er en fan av for jeg vet at da kjører windows seg selv opp i reperasjonsmodus og ordner opp i filer og slikt hvis noe er galt…………..
Og vips der fungerer mobilen igjen…….hurrrrra

Her er det jo litt jeg har laga i den hektiske julemånden Desember………….
Var og kjøpte stoffpakke til en løper hos Desire’s lappeteknikk ville ha en skikkelig Juleløper…………
Måtte kjøpe bakstykke og sånn brunt som du kan legge alle klippedelene under så du kan stryke alle på samtidig.
Jeg bruker også vlies med lim på begge sider det er kjekt og lettvindt.
2
Denne rullen kan brukes igjen og igjen…………..
3
Her har jeg klippet remser som jeg har har delt opp,disse legges anføttes og deles i like store deler og så syr vi sammen.Dette blir det lyse mittstykket.Så skjerte jeg 3 like store remser og den ene delte jeg i 2,disse korte blir enderemse på kortsiden og di 2 andre blir på langsiden.
Så kommer vatt og bakstykke……….
4a
dette er vatten som blir tilpasset,og bakstykke likeså.
Så begynner sammensyingen………..

4b

6

5
Da jeg drev og sydde sammen disse så oppdaget jeg at synet mitt hadde blitt dårliger også.Måtte opp og måle og mitt høyre øye har gått ned ennu 1,5 i styrke og venstre bare 0,5 ikke rart at det var vanskelig å sy rett.Men det får gå til salget den 11 Januar ca.
Da sammensyingen var ferdig begynte jeg på decorasjonen
7
Her har jeg klippet ut figurer og limt di på
9
Blir fint
8
Her har jeg begynt å klippe ut
10
Og her er pakkene klippet ut og decorert ferdig nesten bare sløyfer igjen.
Nå skal jeg bruke den brune rullen. Legger tegningen under
11
Da blir det lett og plassere for alt er nummerert.Da du er fornøyd så stryker du over og lar det bli kaldt. Da kan du sjekke og legge det på hovedstoffet og begynne og sy det fast.Sakte og nøyaktig.
12            13
Jeg ble bare så fornøyd med min første Juleduk ever………….stolt assa
Jeg vil sy noe til kjøkkenet også men må jobbe litt med tanken og hva jeg vil skal decorere med for det jeg syr må være i min stil. Kjøkkenet mitt er hvitt  uten benk og gulv som er kirsebær. Så vi får se hva jeg kommer ut med til slutt.
Dette får være nok for idag….ses snart igjen

3 kommentarer:

STEINKJERRINGA sa...

Den er kjempefin, den løperen, så du kan være stolt av deg selv!

Else Marie sa...

Takk skal du ha.................
jeg er og det da.

dings sa...

Flott løper :) Og masse annet fint du har laget tidligere i bloggen.

 

blogger templates | Make Money Online